CD-voorstelling Emballage Kado XL in Zinnema STUDIO

Het was nipt! Héél erg nipt! Maar… we did it! Op nog geen 2 weken tijd hebben wij 16 nummers opgenomen, laten mixen, masteren en persen, en vandaag, zondag 24 november, was “ons nieuwste kindje” net op tijd klaar om aan het grote publiek voor te stellen.

En jawel, ook hier weer het briljant idee,… Emballage-Kado-gewijs… om een optreden om 11u30 in de voormiddag te plannen. Dat klinkt misschien niet vroeg voor de gemiddelde mens, maar concreet wil dat zeggen dat wij om 10u verwacht werden om op te stellen en te soundchecken, en dus al om 8u (of vroeger) ons bedje waren uitgesprongen, en dat op ne zondag. Het geluk zat wel aan onze kant, want de stemmekes waren allemaal in topvorm en de sfeer zat goed. We hadden zowaar een volwaardig podium, met plaats!! Massa’s plaats! Na al ettelijke optredens in ’t Goudblommeke waar het uiteraard héél erg gezellig is, maar ook héél erg krap om 8 muzikanten naast mekaar te zetten, was dit “de grand luxe”.

Naast die massa aan plaats hadden we ook nog eens een mannen- en een vrouwenloge om ons om te kleden, op te smukken en klaar te stomen! Mits een beetje vertraging konden we aan ons programma beginnen voor een mooi gevulde zaal. Wat een publiek ook! Aandachtig, stil, enthousiast,… Heel fijn voor ons!

De nummers gleden vlot voorbij, de foutjes waren miniem (en vermoedelijk nauwelijks merkbaar voor het publiek), en voor we het wisten waren we anderhalf uur verder en kregen we een staande ovatie, nen dikke merci, en een schoon bloemeke. Bij deze is het onze beurt om merci te zeggen.

Merci aan dat fantastische publiek, en onze vele trouwe fans.

Merci aan de techniekers van vandaag.

Merci JET-studio voor het fantastische werk, tegen een onmogelijke deadline.

Merci Be.BRUSSELEIR voor het geloven in ons en voor de fantastische kans om dit programma te mogen vereeuwigen op CD.

En merci Pier! Pier den drol! Chapeau vè a zjenee !

Ine van de Mokkes

met dank aan Tamara Pepermans voor de foto’s