Emballage Kado speelt op het promenadeconcert van Ensemble Kreato in CC’t Vondel

Op zaterdag 21 oktober 2017 werden we met Emballage Kado uitgenodigd om deel te nemen het promenade concert van het harmonisch ensemble Kreato o.l.v. Diederik De Roeck in CC ’t Vondel in Halle. Het werd een spetterende afwisseling van allerlei soorten muziekgenres, beeldend versterkt met dans en aangevuld met solisten van divers pluimage. De presentatie was in handen van Kurt Van Eeghem. Als gastsolisten traden niemand minder dan saxofonist Frank Vaganée (Brussels Jazz Orchestra) en celliste Ann Van Hecke op. Het koor Vox Veroni uit Lembeek, de zangroep ‘Vocalithree’ en de dansstudio ‘Emily Cremers’ uit Buizingen maakten de avond compleet. Het werd dan ook een door het publiek gesmaakte mix van klassiek, jazz en folk. Als brachten we nog allemaal het nummer ‘I’m so excited’ van de Pointer Sisters in een arrangement van Johan Evenepoel.

Foto’s: Tamara Pepermans